Subnavigatie

Speciale aanbieding

Wanneer een woord vertelt wordt leggen gebaren, houding en expressie het gevoel, de verhoudingen onderling en nog veel meer bloot..... 

Je krijgt het eerste Webinar uit de serrie 'Lichaamstaal tijdens onderhandelingen' van lichaamstaal specialist Isabelle van de Nadort én het eerste boek uit de serie Non-verbaal verwoord, Lichaamstaal lezen samen voor slechts € 65,-.

Beschrijving:

In 45 minuten neem ik je mee in de wereld van de lichaamstaal tijdens onderhandelingen waarin niet alleen emoties en specifieke gebaren centraal staan, maar ook hoe je de verhoudingen onderling kunt waarnemen en hoe je dit het beste kunt inzetten tijdens heftige onderhandelingen waarin ook jouw eigen emoties en waarden een rol spelen.

De Webinars zijn elk € 65,-  en we behandelen in elke Webinar een ander onderdeel van het onderhandelingsproces waarin niet alleen de lichaamstaal aan de orde komt maar ook de onderhandelingsprocedure en de communicatie.

 

Webinars en data Webinar 'Lichaamstaal tijdens onderhandelingen':

 

  • 17 mei 2024, Het openingsspel, waarin de onderhandelingspartners elkaar en de onderhandelingsissues aftasten en onderzoeken. 
  •  
  • 14 mei 2024 Isssuemanagement, je krijgt inzicht in relevante issues, hun onderlinge verhouding en de relatieve waarde ervan. 
  •  
  • 21 mei 2024, concessiestrategie, Het herkennen en inzetten van de low cost high benefit-concessies.  
  •  
  • 28 mei 2024 onderhandelingstricks, inzicht in de trucs en tips om hiermee om te gaan.
  •  
  • 4 juni 2024, het eindspel, wordt de overeenstemming inderdaad wederzijds gedragen en waar moeten nog afspraken over gemaakt worden.

Wil je meer uit onderhandelingen halen? Meld je dan aan voor deze speciale webinar!

Aanmelden

Het boek 'Lichaamstaal lezen'

"Dé aanrader als je meer wil weten over lichaamstaal...."                  J. van den Berg.

Na een voorwoord, met een goed voorbeeld uit de praktijk over hoe belangrijk het is dat je non-verbale met je verbale communicatie moet kloppen om geloofwaardig over te komen, volgen er zes hoofdstukken. Alle zes sluiten af met een korte samenvatting. 

Je komt achter ons dierlijke maar ook ons aangeleerde gedrag en wat de invloed van ons brein op lichaamstaal heeft. Wat hormonen doen met emoties en hoe gezichtsspieren onbewust signalen laten zien uit onze gevoelswereld. In het laatste hoofdstuk leer je hoe je lichaamstaal in 1 oog opslag kunt ontcijferen. 

 

Webinar + Boek

Seminar 'Het kwartiertje met NonVerbaaltje'

Alles over lichaamstaal tijdens de lunch

verder lezen