Subnavigatie

Opzoek naar een training die precies past bij de vraag en de behoeften van het bedrijf?

Non-verbale communicatie is in vrijwel elk beroep een belangrijk onderdeel, je kunt door deze vaardigheid te leren sneller anticiperen op wat iemand werkelijk voelt, denkt of wilt.      M. Bakker

Jezelf ontwikkelen op het gebied van non-verbale communicatie verhoog en versnel je sales en onderhandelingen succesvol door gelijk te zien waar de oprechte intersesse en weerstand zit bij klanten. Door een speciaal op maat aangepaste training voor je team, afdeling of organisatie leer je eigen vaardigheden op lichaamstaal gebied verfijnen. 

Of je nu bij elke sollicitatie de ware drijfveren, emoties en karaktereigenschappen van elke sollicitant wilt weten, of je werkt in de hulpverlening en wilt sneller de kern van het probleem bij je cliënten kunnen duiden zonder dat ze het met woorden aangeven. In elke beroepsgroep van sales tot advocaten. Van zorg tot managers is een training non-verbale communicatie op maat te verkrijgen.

Tijdens een intake stemmen we de wensen en de behoeften zo goed mogelijk met elkaar af om een zo passend mogelijk leertraject samen te stellen.

Wat klanten ook intressante trainingen vinden: