Dé boekenreeks

Non-verbaal Verwoord

'Non-verbaal Verwoord': een serie boeken over lichaamstaal waarin Isabelle van de Nadort, specialist non-verbale communicatie, de oorsprong en de betekenis van elke lichamelijke uiting op een mooie, begrijpelijke manier uitlegt.

Non-verbaal Verwoord

Deel 1: Lichaamstaal Lezen

In dit eerste deel wordt beschreven  wat je moet weten voordat je lichaamstaal leest en hoe je de taal van het lichaam het beste kunt ontcijferen. Waar al onze bewegingen vandaan komen en hoe dit in je brein verwerkt wordt.

De verwachting is dat dit eerste deel medio november 2019 uit komt. 

Deel 2: Non-verbaal Daten

Flirten en versieren doen we allemaal tijdens de date van je dromen! Of je nu werkt, boodschappen doet of iemand voor het eerst ontmoet. Daten doen we de hele dag door.Je Wordt je bewust van de taal van je lichaam, je ziet hoe de ander zich voordelig aan je presenteert en je date non-verbaal bij elke ontmoeting!

De eerste stappen zijn al gezet om dit deel te schrijven. Ik probeer in 2020 dit deel af te hebben.

Het schrijven

Het idee om een boek uit te brengen over lichaamstaal is niet zo uniek, maar de manier hoe lichaamstaal uitgelegd wordt, wel.

In 'Non-verbaal Verwoord' legt Isabelle van de Nadort heel begrijpelijk met mooie metaforen uit wat er gebeurt tijdens een beweging of reflex. Hoe het principe van bewuste en onbewuste gebaren werkt en wat er allemaal in het lichaam gebeurt voordat de beweging ingang is gezet.

Met voorbeelden uit het dagelijks leven leer je hoe lichaamstaal ervaren kan worden.


 

Lezers aan het woord

Haal meer uit gesprekken door naar lichaamstaal te kijken!

Lees om de maand de blog 'NonVerbaaltje in real life'.

NonVerbaaltje in real life!