Dé boekenreeks

Non-verbaal Verwoord

'Non-verbaal Verwoord': een serie boeken over lichaamstaal waarin Isabelle van de Nadort, specialist non-verbale communicatie, de oorsprong en de betekenis van elke lichamelijke uiting op een mooie, begrijpelijke manier uitlegt.

Non-verbaal Verwoord

Deel 1: Lichaamstaal Lezen

Het gaat er niet alleen om wat je zegt, maar ook om hoe je het zegt. Voor een goed gesprek moet je niet alleen vertrouwen op woorden, maar ook op je beheersing van lichaamstaal.

In dit eerste deel 'Lichaamstaal lezen' wordt beschreven wat je moet weten voordat je lichaamstaal leest en hoe je de taal van het lichaam het beste kunt ontcijferen. Je leert hoe het lichaam zich voorbereidt op wat jij waarneemt en ziet. Je krijgt inzicht in onbewuste signalen van de lichaamstaal waardoor je meer informatie opvangt van je medespreker.

In dit boek ontdek je wat de oorsprong is van onze non-verbale communicatie en hoe je deze actief kunt inzetten en beïnvloeden.

Prijs € 12,50

 

Recensie

Deel 2, Train lichaamstaal waarnemen met de NADORT-methode

De eerste stappen zijn al gezet om dit deel te schrijven. Ik probeer eind 2024 dit deel af te hebben.

Het schrijven

Het idee om een boek uit te brengen over lichaamstaal is niet zo uniek, maar de manier hoe lichaamstaal uitgelegd wordt, wel.

In 'Non-verbaal Verwoord' legt Isabelle van de Nadort heel begrijpelijk met mooie metaforen uit wat er gebeurt tijdens een beweging of reflex. Hoe het principe van bewuste en onbewuste gebaren werkt en wat er allemaal in het lichaam gebeurt voordat de beweging ingang is gezet.

Met voorbeelden uit het dagelijks leven leer je hoe lichaamstaal ervaren kan worden.


 

Lezers aan het woord

Haal meer uit gesprekken door naar lichaamstaal te kijken!

Lees wat je in het dagelijks leven kunt waarnemen in de blog 'NonVerbaaltje in real life'.

NonVerbaaltje in real life!