Deze Masterclass is ontwikkeld voor

 

Allereerst: voor iedereen die het leuk en interessant vindt om een kijkje te nemen achter de façade van de non-verbale mens.

En meer specifiek: ondernemers, leidinggevenden, sales managers, verkopers. Eigenlijk voor elke professional voor wie de kwaliteit van zijn of haar communicatie van doorslaggevend belang is.

 

Subnavigatie

Ik loop naar buiten, denk na over het gesprek dat net heeft plaats gevonden. Heb ik alles uit dit gesprek gehaald? Had ik meer kunnen vertellen of heb ik juist teveel gezegd? Ben ik terughoudend geweest of had ik door moeten pakken. Het gesprek evalueer ik in gedachten. Er zat meer in, maar hoe kan het dat ik dat gemist heb?

Als ik naar lichaamstaal kijk zie ik wat de ander zonder woorden vertelt. Soms komen de gebaren overeen met wat er gezegd wordt dan weet ik dat ik de woorden kan geloven. En toch zul je zien dat juist tijdens het gesprek kleine signalen gegeven worden, die je vaak over het hoofd ziet, die jou een richting geven van wat de ander van iets vindt, voelt en waar zijn aandacht naartoe gaat.

Door deze signalen tijdens het gesprek op te pikken kun je meer uit elke onderhandeling, verkoop of privé gesprek halen.

De Masterclass geeft inzicht in:

- De bewuste en onbewuste lichaamssignalen. - De relatie tussen je lichaamstaal en je gedachten. - Wat oerdriften met je doen.

Wat kun je na de Masterclass:

Je haalt meer uit elk gesprek doordat je de bewuste en onbewuste signalen herkent. Je ziet wat je gesprekspartner voelt, vindt en welke kant hij op wil gaan. Je kunt lichaamstaal ontleden en non-verbaal waarnemen.

Het programma in het kort:

19:30-20:00 : ontvangst met koffie en thee. 20:00-21:30: Masterclass. 21:30-22:30: Na afloop onder het genot van een drankje mogelijkheid om te netwerken en vragen te stellen over lichaamstaal.

Hand out

Alle ins en outs over de behandelde non-verbale communicatie.

Wat klanten zeggen

Slideshow kopie