Deze Masterclass is ontwikkeld voor

 

Allereerst: voor iedereen die het leuk en interessant vindt om een kijkje te nemen achter de façade van de non-verbale mens.

En meer specifiek: Ondernemers, leidinggevende, sales managers, verkopers. Eigenlijk voor elke profesional voor wie de kwaliteit voor zijn of haar communicatie van doorslaggevend belang is.

 

Subnavigatie

Ik loop naar buiten, denk na over het gesprek dat net heeft plaats gevonden. Heb ik alles uit dit gesprek gehaald? Had ik meer kunnen vertellen of heb ik juist teveel gezegd? Ben ik terughoudend geweest of had ik door moeten pakken. Het gesprek evalueer ik in gedachten. Er zat meer in, maar hoe kan het dat ik dat gemist heb?

Als ik naar lichaamstaal kijk zie ik wat de ander zonder woorden vertelt. Soms komen de gebaren overeen met wat er gezegt wordt, dan weet ik dat ik de woorden kan geloven. En toch zul je zien dat tijdens het gesprek kleine signalen gegeven worden, die je vaak over het hoofd ziet, die jou juist een richting geven wat de ander van iets vind, voelt en waar zijn aandacht naartoe gaan.

Door deze signalen tijdens het gesprek op te pikken kun je meer uit elke onderhandeling, verkoop of privé gesprek halen.

De Masterclass geeft inzicht in:

De bewuste en onbewuste lichamelijk signalen. De relatie tussen je lichaamstaal en je gedachten. Wat oerdriften met je doen.

Wat kun je na de Masterclass:

Je haalt meer uit elk gesprek doordat je de bewuste en onbewuste signalen herkent. Je ziet wat je gesprekspartner voelt, vind en welke kant hij op wil gaan. Je kan lichaamstaal ontleden en non-verbaal waarnemen.

Het programma in het kort

19:30-20:00 Ontvangst met koffie en thee. 20:00-21:30 Masterclass 21:30-22:30 Borrel mogelijkheid om te netwerken en vragen te stellen over lichaamstaal.

Hand out

Met alle ins en outs over non-verbale communicatie

Wat klanten zeggen

Slideshow kopie