De verscheidenheid aan

evenementen

Of het nu een training, masterclass of webinar is. Of je nu een lezing of podcast hoort...  Je waarneming op lichaamstaal wordt vergroot door de inzichten die je krijgt.

Masterclass Non-verbale Communicatie

Verwerf inzicht in bewuste en onbewuste lichamelijke signalen. Neem de relatie tussen je gedachten en lichaamstaal waar en zie wat oerdriften met je doen.

Meer info

NonVerbaal Getraind

Je leert in de trainingen subtiele beïnvloeding door lichamelijke uitingen, anderen doorgronden, onderlinge karakters non-verbaal op elkaar afstemmen, emoties herkennen en je weet wat je gesprekspartner werkelijk voelt.

Meer info

Lezing NonVerbaal Opgevat

Er wordt nog hard gewerkt aan het eerste deel van NonVerbaal Opgevat. Wanneer het eerste deel gedrukt is kunnen er lezingen gegeven worden.

Meer info

Podcast, NonVerbaal Verstaan

Een 15 minuten durende podcast over een beweging, reflex of een uiting. In NonVerbaal Verstaan kom je alles te weten hoe en waarom we ons zo gedragen. Je kruipt onder de huid en ontdek de spier achter de beweging.

Meer info

Webinars, Het driekwartiertje met NonVerbaaltje

Vanaf oktober 2019 geeft NonVerbaaltje één keer in de twee maanden een webinar over een bepaald onderwerp op het gebied van lichaamstaal.

Zie voor data

Wat klanten zeggen

Lichaamstaal in beeld

Neem een kijkje in de non-verbale wereld

NonVerbaal Verfilmd