De verscheidenheid aan

evenementen

Of het nu een training, masterclass of webinar is. Of je nu een lezing of podcast hoort...  je waarneming door lichaamstaal vergroot de inzichten die je krijgt.

Webinar, NonVerbaal onderhandelen

Wil jij tijdens elke onderhandeling weten waar jouw kansen en waar de verschillen liggen? Welk gevoel er bij de klant is tijdens alle stadia van de onderhandeling en op welk onderdeel de klant oprecht is? Wat de klant echt wil en waar zijn dubbele agenda zit. Wil je dit en nog veel meer tijdens zakelijke gesprekken waarnemen? 

 

Meld je dan aan voor dit bijzondere Webinar van 19 januari 2021.

Masterclass Lichaamstaal

Verwerf inzicht in bewuste en onbewuste lichamelijke signalen. Neem de relatie tussen je gedachten en lichaamstaal waar en zie wat oerdriften met je doen.

Meer info

NonVerbaal Getraind

De trainingen van 'NonVerbaal Getraind' zijn divers: van subtiele beïnvloeding door lichamelijke uitingen tot anderen doorgronden. Wil je weten wat je gesprekspartner werkelijk voelt, denkt of wil gaan doen? In 'NonVerbaal Getraind' leer je lichaamstaal ontleden.

Meer info

Lezing Non-verbaal verwoord

Een lezing van Isabelle van de Nadort als spreker geeft diepgang aan de serie 'Non-verbaal Verwoord'. De kennis over lichaamstaal wordt op een enthoussiaste, bevlogen en optimistische manier vertelt. 

Meer info

Podcast, NonVerbaal Verstaan

Een 15 minuten durende podcast over een beweging, reflex of een uiting. In 'NonVerbaal Verstaan' gaat NonVerbaaltje de straat op, ze kruipt onder de huid en ontdekt de spier achter de beweging, reflex of uiting. Wil je weten hoe en waarom we bepaald gedrag vertonen? Luister dan naar NonVerbaal Verstaan!

Meer info

Seminars, "Het kwartiertje met NonVerbaaltje."

Vanaf juni 2020 geeft NonVerbaaltje één keer in de drie maanden een seminar over een bepaald onderwerp op het gebied van lichaamstaal.

 

Meer info...

Wat klanten zeggen

Lichaamstaal in beeld

NonVerbaaltje in de media...

Nieuws