De verscheidenheid aan

evenementen

Of het nu een training, masterclass of webinar is. Of je nu een lezing of podcast hoort...  je waarneming door lichaamstaal vergroot de inzichten die je krijgt.

Webinar, NonVerbaal onderhandelen

De Webinar 'Lichaamstaal tijdens onderhandelingen' bestaat uit een serrie Webinars van elk drie kwartier. De onderwerpen zijn; het openingsspel, issuemanagement, concessiestrategiën, onderhandelingstrucs en het eindspel. Per Webinar kun je je aanmelden. 

Meer informatie over deze Webinars

Masterclass Lichaamstaal

Verwerf inzicht in bewuste en onbewuste lichamelijke signalen. Neem de relatie tussen je gedachten en lichaamstaal waar en zie wat oerdriften met je doen.

Meer info

NonVerbaal Getraind

De trainingen van 'NonVerbaal Getraind' zijn divers: van subtiele beïnvloeding door lichamelijke uitingen tot anderen doorgronden. Wil je weten wat je gesprekspartner werkelijk voelt, denkt of wil gaan doen? In 'NonVerbaal Getraind' leer je lichaamstaal ontleden.

Meer info

Lezing Non-verbaal verwoord

Een lezing van Isabelle van de Nadort als spreker geeft diepgang aan de serie 'Non-verbaal Verwoord'. De kennis over lichaamstaal wordt op een enthoussiaste, bevlogen en optimistische manier vertelt. 

Meer info

Podcast, NonVerbaal Verstaan

Een 15 minuten durende podcast over een beweging, reflex of een uiting. In 'NonVerbaal Verstaan' gaat NonVerbaaltje de straat op, ze kruipt onder de huid en ontdekt de spier achter de beweging, reflex of uiting. Wil je weten hoe en waarom we bepaald gedrag vertonen? Luister dan naar NonVerbaal Verstaan!

Meer info

Seminars, "Het kwartiertje met NonVerbaaltje."

Vanaf juni 2020 geeft NonVerbaaltje één keer in de drie maanden een seminar over een bepaald onderwerp op het gebied van lichaamstaal.

 

Meer info...

Wat klanten zeggen

Lichaamstaal in beeld

NonVerbaaltje in de media...

Nieuws